Een fiscaal jurist, een retail expert, een bedrijfskundig strateeg, een organisator, een commercieel specialist en een inkoopspecialist: we hebben uiteenlopende vakgebieden, maar zijn gelijkgestemde geesten, die elkaar op persoonlijk vlak goed kunnen vinden.

Bedrijfsverbeteraars

De business partners van het Netwerk zijn ambitieuze doeners: we willen samen met de klanten
bedrijven beter maken. Dankzij de diversiteit is het geheel meer dan de som der delen.

Henry van Langeveld

Henry van Langeveld

LanCon bv van ing. Henry van Langeveld biedt managementondersteuning en organisatieadvies voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in zowel de bouw als de civiele bouw.
De kernactiviteiten zijn: project- en procesmanagement; interim-management; marketing- en organisatieadvies.
Een combinatie van deze vormen van dienstverlening is ook mogelijk.

M: +31 611 007 744

E: henry@networkconsultants.nl

(meer…)

Gijs Bakker

Gijs Bakker

Gijs Bakker is eigenaar van:

GB Sport & Zorg ADVIES | ORGANISATIE | MANAGEMENT | BUSINESS DEVELOPMENT TRAINING & COACHING HEALTHCARE & SPORTS

M: +31 625 205 666

E: gijs@networkconsultants.nl

(meer…)

Han Ribberink

Han Ribberink

Drs. ing. Han Ribberink is eigenaar van Ribberink Management Consultants, een organisatie adviesbureau waarin de unieke combinatie van kennis van markten en processen gecombineerd is met het adviesvak. Het bureau kenmerkt zich door haar flexibele, “hands-on” gedrevenheid die leidend is in de trajecten die zij uitvoert. Advies is en blijft mensenwerk. Centraal in de trajecten staat het samenspel met en tussen mensen.

M: +31 628 829 902

E: han@networkconsultants.nl

(meer…)

Bert van Silfhout

Bert van Silfhout

Drs. Bert van Silfhout heeft in 1984 Center for Management Consultation Benelux (CMC) opgericht als onafhankelijk strategisch managementadviesbureau voor het MKB. Sindsdien heeft CMC zich gespecialiseerd in de volgende diensten; Strategisch advies in de sectoren automotive, bouw & industrie en retail, Procesbegeleiding van partijen inzake de verkoop, aankoop en fusie van ondernemingen en tevens bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven en is Docent Financieel Management bij BOB Kennisoverdracht.

M: +31 653 981 967

E: bert@networkconsultants.nl

(meer…)

Jeroen Bosma

Jeroen Bosma

Jeroen Bosma is eigenaar van Savepartner. Savepartner richt zich op het realiseren van kostenbesparing en rendementsverbetering voor bedrijven. Dit voor zowel individuele bedrijven als collectieven. Dit doen we op uiteenlopende vlakken als mobiele en vaste telefonie, verzekeringen, afval, schoonmaak, huur, administratie, subsidies en energie en energiebesparing als specialisme. We gaan op zoek naar ‘verborgen kosten’ of kosten die op het gezicht niet beïnvloedbaar zijn en komen met verrassende besparingen.

M: +31 613056908

E: jeroen@networkconsultants.nl

(meer…)

Arjan de Birk

Arjan de Birk

Mr. drs. Arjan de Birk is partner bij het accountantskantoor Veldhuizen de Birk dat bestaat uit een enthousiast team informele, maar zeer professionele medewerkers. Veldhuizen de Birk biedt een breed aanbod van diensten, waarbij de focus ligt op financieel advies en ondersteuning aan het bedrijfsleven.

T: +31 343 416 800

E: arjan@networkconsultants.nl

(meer…)